Alătură-te acum:

0 800 10 88 0

Serviciu de suport 9:00 - 18:00

Despre companie

Despre companie

Blago Moldova: Diversitate de Servicii și Expertiză în Amanet

Blago Moldova se distinge pe piața locală ca o companie versatilă și de încredere, oferind nu doar servicii de schimb valutar și de cumpărare-vânzare, dar și soluții specializate de amanet. 

Cu sediul în Republica Moldova, Blago își consolidează reputația printr-o ofertă variată și prin abordarea orientată spre satisfacția clientului.

Servicii Extinse și Amanet Profesional:

Amanet de Top: Blago Moldova este recunoscută pentru serviciile sale de amanet, oferind clienților posibilitatea de a gaja o gamă largă de articole de valoare. Acest serviciu este ideal pentru cei care au nevoie de bani rapid, oferindu-le o soluție convenabilă și discretă.

Articole Acceptate în Amanet:

 • Electronice: Telefoane mobile, laptopuri, tablete și alte gadgeturi.
 • Scule Electrice: Echipamente și unelte care sunt esențiale pentru profesioniști și amatori.
 • Obiecte de Uz Casnic: Articole care fac viața de zi cu zi mai confortabilă și eficientă.
 • Bijuterii din Aur și Argint.

Transparență și Securitate: Blago pune un accent deosebit pe transparența și securitatea tranzacțiilor de amanet, asigurând clienților că bunurile lor sunt în mâini sigure și că toate detaliile tranzacției sunt tratate cu cea mai mare discreție.

Angajamentul Blago față de Client: Blago Moldova se angajează să ofere servicii personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client. Echipa de profesioniști este pregătită să ofere consultanță și asistență, asigurându-se că fiecare client înțelege toate aspectele serviciilor de amanet oferite.

Inovație și Flexibilitate: Înțelegând necesitatea adaptării la cerințele dinamic ale pieței, Blago Moldova își actualizează constant oferta de servicii pentru a răspunde celor mai diverse și complexe cerințe ale clienților. Compania își propune să fie un lider inovator în sectorul de amanet și servicii financiare.

Blago Moldova: Soluții Complete pentru Nevoile Tale Indiferent de nevoia ta, bani rapizi, schimb valutar sau de cumpărare-vânzare, Blago Moldova este aici pentru a-ți oferi servicii de calitate, siguranță și confidențialitate. Vizitează Blago pentru o experiență de servicii profesionale adaptată nevoilor tale.

Ce oferim?

Schimb valutar
Schimb valutar
Vânzare
Vânzare
Amanet
Amanet

Ce obiecte primim?

 • Electronice
 • Electrocasnice
 • Articole sportive
 • Scule

Și tot ce poate reprezenta valoare. Vino în orice agenție pentru evaluare gratuită.

De ce noi?

 • Siguranța produselor amanetate

Agențiile sunt dotate cu echipamente de păstrare a valorilor şi protecție anti-efracție cu grad de rezistență ridicat (geamuri anti-glonț, seifuri agrementate tehnic conform legii, spații agrementate pentru păstrarea valorilor clienților în stare intactă, ziduri cu protecție sporită, monitorizare video 24/24)

 • Calitatea produselor vândute

Verificăm minuțios calitatea produselor pentru a corespunde cerințelor clienților noștri. Efectuăm teste speciale pentru fiecare produs primit pentru a asigura nivelul înalt de calitate.

 • Oferire răspuns în termen scurt

Echipa din back-office analizează și oferă, în cel mai scurt timp, rezultatul evaluării pentru produsele spre amanetare.

 • Dobânzi atractive la serviciile de amanet

Oferim preț atractiv la serviciile de amanet, prin studierea permanentă a ofertelor de piață