Alătură-te acum:

0 800 10 88 0

Serviciu de suport 9:00 - 18:00

La Blago, îți oferim posibilitatea de a amaneta o gamă largă de obiecte, acoperind nevoile tale diverse și urgente de surse financiare. Indiferent de tipul de obiecte pe care le deții, la Blago găsești soluția ideală pentru amanet.

Gama de Obiecte Acceptate la Amanet:

  • Obiecte Electronice: Ai un smartphone, TV, laptop sau boxe audio pe care vrei să le amanetezi? Le evaluăm rapid și îți oferim unele din cele mai bune condiții.
  • Scule Electrice: De la burghie la polizoare, sculele tale electrice pot fi transformate rapid în bani.
  • Obiecte de Uz Casnic: Aparatele electrocasnice mici sau mari sunt binevenite pentru amanet la Blago.
  • Bijuterii din Aur și Argint: Fie că sunt bijuterii de familie sau achiziții recente, le poți amaneta în siguranță la noi.
  • Și Multe Altele: Diversitatea obiectelor pe care le acceptăm în amanet ne permite să satisfacem o gamă largă de nevoi ale clienților.

La Blago, procesul de amanet este simplu, rapid și transparent, asigurându-ți liniștea și confidențialitatea de care ai nevoie. Vizitează-ne și descoperă cât de ușor poți transforma obiectele tale de valoare în surse financiare imediat!

Procesul de Răscumpărare a Obiectelor Gajate:

  1. Notificare Personalizată: În cazul în care termenul de răscumpărare a obiectului gajat se apropie și nu ați reușit încă să îl răscumpărați, un operator de la Blago vă va contacta telefonic.
  2. Negociere Flexibilă: Acest apel este o oportunitate pentru dumneavoastră de a negocia o nouă dată de răscumpărare, adecvată situației dumneavoastră curente.
  3. Sprijin și Înțelegere: Înțelegem că situațiile se pot schimba, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție posibilă.

În Cazul în Care Răscumpărarea Nu Este Posibilă:

  • Dacă nu reușiți să stabiliți o nouă dată de răscumpărare sau dacă obiectul nu este răscumpărat la noua dată stabilită, obiectul gajat va fi expus spre vânzare.

Pretul pentru un gram de aur este stabilit in dependenta de proba bijuteriei din aur, pretul pentru un gram de aur poate sa fie de pana la 806 lei.